• Nieuws

Dag van de Logistiek 2017

Op zondag 21 mei aanstaande vindt voor de 2e maal de dag van de Logistiek Eindhoven plaats bij gastbedrijf Van Happen containers op GDC Acht.

De Transport- en Logistieke branche gaat zich wederom breed presenteren om zo meer leerlingen voor de MBO-opleidingen te interesseren en meer zij-instroom te bewerkstelligen in het belang van ons allen. Gezamenlijk laten we zien wat er allemaal 'te koop' is in onze branche zodat we het imago kunnen oppoetsen en het beeld vergroten en verbeteren.

Groot aantal diverse bedrijven aanwezig. U ook?

Er heeft zich al een flink aantal bedrijven gemeld (zie www.dagvandelogistiekeindhoven.nl) maar er is plaats voor meer T&L bedrijven. 

Ook bedrijven met vacatures zijn van harte welkom om zich te presenteren. Vorig jaar zijn een groot aantal vacatures vervuld zonder de kostbare sollicitatieprocedures. 

Er is weer een banen-/arbeidsmarkt gecombineerd met een opleidingenmarkt, maar ook een cateringplein, een kinderplein en de mogelijkheid om met een vrachtwagen te rijden of een heftruck of reachstacker.

Nieuw dit jaar is de poging om een groot aantal oldtimer trucks bij elkaar te krijgen. Er heeft zich al een aantal gemeld, dus het begin is er.

Voor aanmelding of aanvullende informatie over bovenstaande activiteiten kunt u een email sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  

Parijs-Dakar

Ook Parijs-Dakar wagens zullen dit jaar niet ontbreken en nu actief want we mogen het braak liggende terrein tegenover van Happen gebruiken als demonstratieveld. Interesse om hier aan deel te nemen? Meldt u zich dan aan bij Marc Leeuw.

Contact informatie

Ondernemersvereniging Acht (OV8)

Telefoon