Dag van de Logistiek 2017

  Op zondag 21 mei aanstaande vindt voor de 2e maal de dag van de Logistiek Eindhoven plaats bij gastbedrijf Van Happen containers op GDC Acht.

  De Transport- en Logistieke branche gaat zich wederom breed presenteren om zo meer leerlingen voor de MBO-opleidingen te interesseren en meer zij-instroom te bewerkstelligen in het belang van ons allen. Gezamenlijk laten we zien wat er allemaal 'te koop' is in onze branche zodat we het imago kunnen oppoetsen en het beeld vergroten en verbeteren.

  Groot aantal diverse bedrijven aanwezig. U ook?

  Er heeft zich al een flink aantal bedrijven gemeld (zie www.dagvandelogistiekeindhoven.nl) maar er is plaats voor meer T&L bedrijven. 

  Ook bedrijven met vacatures zijn van harte welkom om zich te presenteren. Vorig jaar zijn een groot aantal vacatures vervuld zonder de kostbare sollicitatieprocedures. 

  Er is weer een banen-/arbeidsmarkt gecombineerd met een opleidingenmarkt, maar ook een cateringplein, een kinderplein en de mogelijkheid om met een vrachtwagen te rijden of een heftruck of reachstacker.

  Nieuw dit jaar is de poging om een groot aantal oldtimer trucks bij elkaar te krijgen. Er heeft zich al een aantal gemeld, dus het begin is er.

  Voor aanmelding of aanvullende informatie over bovenstaande activiteiten kunt u een email sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  

  Parijs-Dakar

  Ook Parijs-Dakar wagens zullen dit jaar niet ontbreken en nu actief want we mogen het braak liggende terrein tegenover van Happen gebruiken als demonstratieveld. Interesse om hier aan deel te nemen? Meldt u zich dan aan bij Marc Leeuw.

  Lengo Automotive Groep DAF dealer van het jaar 2017

  Een bovengemiddeld hoog marktaandeel met DAF in het eigen rayon, innovatief en creatief aan de weg timmeren en oog voor de toekomst. Een greep uit de kwalificaties die ertoe hebben geleid dat LenGo Automotive Groep is uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2017. Een internationaal in de bedrijfswagenbranche opererende organisatie met in Nederland twee actieve en succesvolle DAF dealerbedrijven: De Burgh in Eindhoven, Acht en Son en Van Hooft Bedrijfswagens in Den Bosch, Veghel en Boxtel.

  ‘Vanzelfsprekend zijn we blij verrast maar ook trots op het binnenhalen van de titel dealer van het jaar 2017’, stelt Marco Lennards, directeur van LenGo Automotive Groep. ‘In 2014 mochten we als organisatie deze prijs ook in ontvangst nemen. We zien dit als een hernieuwde bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich in onze zes Nederlandse vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk scoren. Deze titel is de kers op de taart en is een extra motivatie om hiermee verder te gaan in de toekomst. Al jaren scoren we in onze markt van Zuidoost Brabant goed en laten we zien dat we op een constant niveau presteren.’

   

  Brede en strategisch goed doordachte aanpak

  Kenmerkend voor De Burgh en Van Hooft Bedrijfswagens is de brede en strategisch goed doordachte aanpak van sales en after sales. Jan van Keulen, Managing Director DAF Nederland: ‘Met sales is een heel mooi jaar neergezet met een marktaandeel waar zij en wij trots op mogen zijn. Ook zijn interessante, nieuwe klanten aangetrokken die al jaren op het verlanglijstje stonden. Innovatief en creatief wordt meegedacht, wat heeft geresulteerd in samenwerking met Emoss (producent elektrische trucks), VDL en het 4x4 project van de brandweer Eindhoven.’

   

  Ook de organisatie is bij De Burgh en Van Hooft Bedrijfswagens goed voor elkaar, waarbij de schaalgrootte van LenGo Automotive Groep (met in totaal meer dan 1.200 medewerkers) zonder meer tot voordeel strekt. Van Keulen: ‘Een goede club mensen op zowel commercieel als technisch vlak. Nieuw technisch personeel wordt actief geworven, zelfs met gebruikmaking van lokale televisie. De website is compleet vernieuwd en achter de schermen is flink geïnvesteerd in it-systemen. Daarnaast leggen de inspanningen voor publiciteit en activiteiten gewicht in de schaal. Ik noem de aanwezigheid op de Dag van Logistiek Eindhoven, bij Transport Compleet in Gorinchem en bij het Mega Trucks Festival in Den Bosch. En dan is er de sociale betrokkenheid wat blijkt uit de ondersteuning van de voedselbank Eindhoven. Kortom. De titel Dealer van het Jaar 2017 is meer dan verdiend.’ 

   

   

  Contact informatie

  Ondernemersvereniging Acht (OV8)

  Telefoon