• Deelprojecten

KVO

Meldingsnummers:

Meldingsnummer klachten: 14 040

U kunt hier al uw klachten over onregelmatigheden op/in de openbare weg,trottoir, groen etc. melden.
Meldingsnummer lichtmasten: 040-2432222 (Endinet)
Bij vermelden van gebreken en/of schade aan de lichtmasten dient u altijd het lichtmastnummer te vermelden.

Namens Novotel:De leden van OV8 zijn natuurlijk allemaal welkom om bij calamiteiten naar het Novotel te komen. Wij staan voor ze klaar 24 uur per dag!


Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) geeft vorm aan samenwerking tussen ondernemers, gemeente, politie en brandweer op het gebied van veiligheid. De bedrijventerreinen Kapelbeemd en Acht hebben als sinds 2008 gezamenlijk het KVO-certificaat. Dit dient elke twee jaar te worden verlengd en daarom heeft KIWA een audit uitgevoerd. Die audit is uitstekend doorstaan, het KVO certificaat is inmiddels met verlengd en geldig t/m 2019. Inmiddels zijn de papieren versies van de certificaten door KIWA ter beschikking gesteld aan alle partners (de vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen, gemeente, politie en brandweer).

Deze partners zijn verenigd in de Werkgroep KVO en zij hebben gezamenlijk weer diverse aandachtspunten, acties en maatregelen gedefinieerd waar zij zich op zullen richten.
De KVO-werkgroep wil graag nieuwtjes en tips die uit de samenwerking met politie, brandweer en gemeente komen, met u delen. In de berichten hieronder, leest u meer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet om deze via het secretariaat voor te leggen aan de Werkgroep.  

BuitenBeter-app

Via uw smartphone kunt u nu rechtstreeks en met het grootste gemak een probleem melden bij de gemeente Eindhoven. Via www.buitenbeter.nl kunt u deze app downloaden. Hoe werkt het?
U maakt met uw telefoon een foto van de situatie, bijvoorbeeld kapotte straatverlichting, losse stoeptegels of graffiti. Vervolgens wordt op basis van GPS automatisch de locatie vastgelegd. U kunt de situatie daarna rubriceren en de melding verzenden. Deze gaat automatisch naar de juiste gemeente en verschijnt rechtstreeks bij de gebiedsbeheerder op het computerscherm, inclusief foto en locatie. Beoordeling en vervolgactie kunnen zo veel sneller worden ingezet. De gemeente Eindhoven is bovendien een van de gemeenten die via hetzelfde medium laat zien wanneer uw melding is afgehandeld.


Onlangs hebben we het nieuwe KVO-Certificaat Continu Samenwerken ontvangen.

 

Signaleringskaarten

Klik hier voor de signalenkaart: Hennepteelt

Klik hier voor de signalenkaart: Mensenhandel

Klik hier voor de signalenkaart: Synthetische Drugs

Contact informatie

ONDERNEMERSVERENIGING ACHT (OV8)
De Heer Verenigingsmanagement
Lavendelstraat 22, 5595 ES Leende
Telefoon (06) 135 457 13