Laatste twitter nieuws

Ondernemersvereniging Acht (OV8)

OV8, met ruim dertig deelnemers, stelt zich ten doel de gezamenlijke belangen te behartigen van de bedrijven; belangen die vaak een gemeenschappelijk karakter dragen.Ongeveer vier maal per jaar komen de leden van OV8 bijeen, waarbij centraal staat de bespreking en het vinden van de juiste oplossing voor een aantal lokale aangelegenheden, die van belang zijn voor de op het goederen distributie centrum (GDC) gevestigde bedrijven. Hiernaast wordt steeds getracht een actueel en interessant onderwerp aan te snijden, waarvoor een specifieke deskundige kan worden uitgenodigd.

Laatste nieuws

‘DAF International Dealer of the Year’

“Om te worden verkozen tot ‘DAF International Dealer of the Year’, moet een dealer de lat zelf heel hoog leggen. Zo moet zijn streven ongeëvenaard zijn om diensten van topkwaliteit te leveren én heeft hij voortdurend aandacht voor alle aspecten van de bedrijfsvoering. Van de verkoop en het onderhoud van zware en middelzware trucks en ondersteunende dienstverlening tot aan het succesvol aanbieden van de services van PACCAR Parts en PACCAR Financial”, aldus president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks, bij de bekendmaking dat De Burgh/LenGo uit Eindhoven de prestigieuze ‘DAF International Dealer of the Year 2019’ award heeft gewonnen.

Harry Wolters vervolgt: “De winnaar moet een niet te stillen honger hebben naar de uitbreiding van zijn activiteiten en de verbetering van de klantervaring. Dat kan onder meer door te investeren in nieuwe locaties, extra servicestations en getrainde technici. Maar ook door de beschikbaarheid en de capaciteit van de werkplaats uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn servicein één keer goed’ is. De Burgh – onderdeel van de LenGo Automotive Group – heeft in 2018 een werkelijk uitstekende prestatie geleverd, net als de vele jaren daarvoor en blijft een belangrijke en waardevolle DAF dealer. Hun kundige, goed getrainde medewerkers zijn uitermate gepassioneerd en hebben een sterke vastberadenheid. Dat is goed terug te zien in De Burgh’s uitstekende resultaten op het gebied van klanttevredenheid. Mijn felicitaties aan het hele team!”

De ‘DAF International Dealer of the Year Award 2019’ werd door president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks uitgereikt aan Marco Lennards, managing director van de LenGo Automotive Group.

Trots op deze prijs

Wij zijn zeer trots met de benoeming van DAF tot ‘DAF International Dealer of the Year 2019′. Het is een prijs die erkenning geeft voor onze prestaties de afgelopen jaren, die continue op een hoog niveau blijven. In 2014 en 2017 zijn we al benoemd tot DAF Dealer van het Jaar in Nederland, en in 2018 tot DAF Service Dealer van het Jaar. Onze service richting onze klanten, onze goed getrainde en toegewijde medewerkers en het zoeken naar kansen in de markt zijn ook enkele voorbeelden waarom we zijn verkozen als DAF International Dealer of the Year 2019.

Als DAF dealer zijn we natuurlijk zeer verheugd met de onderscheiding en trots op ons gehele team van medewerkers, deze maken iedere dag het verschil!

Iedereen binnen onze organisatie weet dat er voor u als klant maar één ding telt: een maximale beschikbaarheid van uw wagenpark. Vanzelfsprekend willen wij ook u, onze klanten en relaties, bedanken voor het vertrouwen dat u ons hebt gegeven. Het succes van ons bedrijf hangt tenslotte af van tevreden klanten die we iedere dag onze service mogen bieden.

Nieuwe rubriek: Van leden, Voor leden

In onderstaande rubriek kunt u uw aanbieding voor uw collega ondernemers kenbaar maken!
Mail uw aanbieding naar info@ov8.nl en het secretariaat zal deze op de website plaatsen.

Banden Service Acht biedt de leden van ondernemersvereniging Acht het volgende aan:

Bij aankoop van een complete banden set, 50% korting op montage en balanceren

 ITS Hendrion biedt de leden van ondernemersvereniging Acht het volgende aan:

Doosan pallettrucks normaal ? 299,00  per stuk voor onze OV8 leden ? 225,00 per stuk.

 

Contact informatie

ONDERNEMERSVERENIGING ACHT (OV8)
De Heer Verenigingsmanagement
Lavendelstraat 22, 5595 ES Leende
Telefoon (06) 135 457 13